All posts by Darius Vishkurti

Space X, duke synuar të ardhmen, dhe Marsin

Më 8 Prill 2016, për disa minuta, vëmendja e miliona njerëzve u fokusua në Cape Canaveral, Florida, dhe po e gjithë kjo vëmendje më pas u zhvendos disa qindra milje më larg, në Oqeanin Atlantik. Arsyeja e gjithë kësaj, ishte lëshimi i një rrakete kozmike

Si të bësh para online në 6 hapa të thjeshtë

Sipas një studimi të Jupiter Research gjatë vitit 2008, një shumë marramendëse prej 2.1 bilion $ është gjeneruar nga pagesat e reklamimeve online. Ky studim konfirmon atë që ekspertët e internetit e dinë prej kohësh: Që markentingu online është një prej mundësive më përfituese të

6 leksione lidershipi nga Bill Gates

Edhe pse Bill Gates nuk është aq i mitizuar në opinionin publik sa Steve Jobs apo Mark Zuckerberg, nuk ka asnjë dyshim për ndikimin e tij të madh në botën e teknologjisë dhe jo vetëm. Arkitekti i sistemit të operimit më të përdorur dhe më