All posts by Emili Berisha

Marshimi i grave

Nëse jeni lodhur nga “llomotitjet” për të drejtat e femrave, të cilat ju supozoni se i kanë fituar të gjitha, mendoj se ky artikull është i duhuri për ju. Si qytetarë të shqetësuar, të ngritur në këmbë për mbrojtjen e të drejtave të njeriut, Marshimi

No Thumbnail

10 Universitet më të mira në botë 2016-2017

Në ditët e sotme kemi mundësine për të zgjedhur se ku duam të vazhdojmë studimet, duke filluar që nga Shqipëria e deri në shtete të Evropës, ShBA-së apo edhe më tej. Mundësitë janë të panumërta, por e gjithë kjo varet nga rangu, pritshmeritë e universitetit

Malala Yousafzai

Të ngremë zërin për padrejtësitë që na shqetësojnë është diçka krejtësisht normale për ne, apo jo? Është normale, sepse edhe nëse e bëjme, askush nuk do të na gjykonte, askush nuk do të na ndalonte. Ka të tjerë, që e ngrenë zërin edhe atëherë kur

Outdoor Ambassadors Tirana

Kemi parë aq shumë mbeturina të hedhura përtokë, të varura në degët e pemëve përgjatë rrugëve ose duke pluskuar në ajër si të jetë një gjë normale dhe jemi mësuar aq shumë me pluhurin e përditshëm të Tiranës, sa nuk na bën më përshtypje një