All posts by kristi

Pse deshtojnë qëllimet që vendosim pergjat vitit të ri?

Pra cili është objektivi këtë vit? Të ushqyerit më shendetshëm, lënia e duhanit apo të shkuarit më shpesh në palestër? Me fillimin e vitit të ri pothuajse të gjithë ndjehen të rifreskuar gati për vitin që sapo ka filluar. Gjatë kësaj periudhe gjithësecili kalon përmes

Duality of human nature

It’s funny and interesting at the same time, thinking that we only have five senses. Why can humans only have five? Why can’t we develop more senses? Probably with a sixth sense the time notion would disappear. Or space notion, or even the one of

Si mund të sëmuresh më lehtë në dimër?

a) Duke veshur shall b) Duke vrapuar me gojën hapur c) Duke marrë frymë me hundë Përgjigja: Duke vrapuar me gojë hapur. Ne prekemi çdo dimër nga rreth 3-5 lloje virusesh. Është sezoni më i përshtatshëm për to, duke qenë se në temperaturën 28-30 gradë

Pse mos ta realizoni ëndrrën, e të bëheni astronaout?

5 Mitet e të punuarit si astronaut. A mund të bëheni dhe ju astronaut? E keni pyetur ndonjëherë veten nëse i plotësoni kushtet e nevojshme për t’u bërë një astronaut i “NASA”-ës? Termi “astronaut” vjen nga greqishtja dhe do të thotë “lundruesi i hapsirës” dhe i referohet të gjithë