All posts by Megi Afezolli

No Thumbnail

Miq të rinj

Ashtu sikur ndodhi dhe vitin që lam pas, gazeta Laboremus zhvilloi testimin për kandidatët e rinj të stafit te tij.   Më 20 janar, në orën 13:00 u zhvillua ky test në ambientet e bibliotekës së shkollës. Me ndihmën e mësueseve të letërsisë,  u bënë

Vegjetarizmi dhe veganët

Çdo ditë po dëgjojmë  akoma dhe më shumë të përmenden termat si vegjetarian, vegan, vegjetarizëm, por të paktë janë ata që e dinë ndryshimin mdis këtyre termave, pasi ato janë koncepte të reja ne vendin tonë. Të qenit vegjetarian do të thotë që konsumimi I

Libra për t’u lexuar këtë verë?

Vera po afron dhe për shumë nga ne, ajo është periudha ideale për të lexuar libra, qoftë buzë detit apo pishinës nën hijen e një çadre, qoftë edhe në malësi. Disa njerëz lexojnë edhe përgjatë vitit, megjithatë një pjesë e madhe zgjedhin verën si stinën