All posts by sara muka

No Thumbnail

“Vdiqa kur isha 7 vjeç”

“VDIQA KUR ISHA 7 VJEÇ” Mbylli derën e tualetit me çelës dhe u ul mbi pllakat e bardha me lule të vockla. Ndonjëherë qëndronte në këmbë me bërrylat mbeshtetur mbi lavaman dhe vështronte veten në pasqyrë teksa e bënte sërisht. Por këtë herë zgjodhi të ishte larg

Intervistë me Martineta Lekën.

Mësuese në Departamentin e Biznesit për më shumë se 20 vjet. E pranishme në të gjitha ndryshimet që ka patur Dega e Biznesit ndër vite, në këtë intervistë ajo do të na tregojë më shumë për eksperiencën e saj shumë vjeçarë në institutin “Harry T.

Cfare eshte nje Gap Year?

A nuk përballen gjithë gjimnazistët e sotëm ane mbanë botës me periudhën stresuese për zgjedhjen dhe hyrjen në degën e tyre universitare? Sigurisht! Shumica e 18 apo 19 vjecarëve, të cilët deri në këtë moment janë cilësuar si akoma ‘të rinj dhe të papjekur’, krejt

Llamba moderne e Aladinit

Aladini dhe llamba magjike e tre dëshirave. Mjaft e njohur për ne apo jo? Por kjo është një histori e lashtë për një llambë të lashtë dhe unë nuk do të flas me për diçka, që i përket kohës së shahëve e sulltanëve.   Llampa moderne