All posts by Aldi Shehu

Për teatrin.

Së fundmi, artistëve të vegjël të shkollës sonë u është dhënë mundësia për të qënë pjesë e zemrës së Teatrit Kombëtar. Të gjithë me rradhë, aktorët, skenografët, kostumografët kanë futur në rutinën e tyre tashmë ndjekjet e provave gjenerale të shfaqjeve më të mëdha të

Faleminderit “Laboremus”

Përshëndetje lexues të “Laboremus”. Nëntori erdhi më shpejt nga çfarë priste secili nga ne në redaksi dhe si rrjedhojë mendoj se lindi nevoja e një shkrimi falenderues. Në këtë shkrim dua të tregohem shumë i sinqertë, kjo besoj është një nga vlerat që ka shoqëruar

Klubi i Mendimit në “Harry Fultz”

“Në qoftë se s’je duke menduar, s’je duke mësuar.” – me këto fjalë mund të përshkruajmë qëllimin kryesor të Klubit të Mendimit, i pari i themeluar në “Harry Fultz”. Çfarë është ky klub “i porsalindur”? Klubi, përveçse një vend për të mësuar dhe për t’u