Category Archives: Interviste

Interview with the President

October in “Harry Fultz” always comes like this. A breathtaking and overwhelming spirit, a little curiosity, some rumors here and there, thoughtful thoughts… This period of time has always been my favorite, and not without a cause. Presidential campaigns in our school are always interesting

Intervistë me Martineta Lekën.

Mësuese në Departamentin e Biznesit për më shumë se 20 vjet. E pranishme në të gjitha ndryshimet që ka patur Dega e Biznesit ndër vite, në këtë intervistë ajo do të na tregojë më shumë për eksperiencën e saj shumë vjeçarë në institutin “Harry T.

Ish Fultzisti Inxhinier te Whatsapp

Intervistë me Aleksandër Bello Aleksandër Bello, një ish-student i shkollës “Harry Fultz” u maturua në vitin 2011. Më pas nisi studimet e larta për informatikë në një nga universitetet më me emër të botës, “Caltech” në ShBA. Tashmë, pas diplomimit me fletë nderi, ai punon për

Interview with Jacqueline Vanacek

About nine months ago, I was among the lucky few chosen to attend and compete at the “Geek Business Camp” in Osijek Croatia, which was being held in parallel with the Ron Brown Forum. It was an amazing and very insightful experience. This very well-organized

Albanian Study Abroad Initiative (ASAI)

“Albanian Study Abroad Initiative (ASAI) është një nismë e disa studentëve dhe ish-studentëve shqiptarë për të këshilluar gjimnazistë që mendojnë të vazhdojnë studimet e larta jashtë Shqipërisë. Duke u udhëzuar nga studentë aktualë ose ish-studentë të një universiteti të huaj, gjimnazistët do të mund të