Category Archives: Aktivitete

Ngrije zërin!

“Fultzi” kthehet sërish kampion në debatet mes shkollave!  Dhjetori i vitit 2017 mbyllet më bukur se kurrë për katër nxënësit e shkollës sonë. Në kuadër të projektit “Mbështesim forcat Anti-korrupsion në Shqipëri”, bërë i mundur nga organizata “OSCE”  nxënësit Aldi Shehu, Ana Peçi, Klea Kapllani

Aktivitetet sportive gjatë 2016-2017

Me klimën e ngrohtë që po afrohet ngadalë-ngadalë, librat mësimorë që sa vijnë e bëhen më pak të ngjeshur, së bashku me provimet e lëndëve që tashmë kanë filluar me përsëritjet vjetore, kuptojmë se ja hodhëm edhe një vit. O burra, po vjen fundi. Në

Krishtlindje “të bardha”

Këtë vit Krishtlindja erdhi ndryshe tek unë. Jo vetëm që përfitova shumë dhurata shpirtërore, por arrita të kuptoj një mësim të vlefshëm për jetën e të gjithë bashkëmoshatarëve të mi dhe jo vetëm. Një vizitë e thjeshtë miqësore në Azilin e “gjyshërve të pafatë”. Kështu