Category Archives: Redaksi

Faleminderit “Laboremus”

Përshëndetje lexues të “Laboremus”. Nëntori erdhi më shpejt nga çfarë priste secili nga ne në redaksi dhe si rrjedhojë mendoj se lindi nevoja e një shkrimi falenderues. Në këtë shkrim dua të tregohem shumë i sinqertë, kjo besoj është një nga vlerat që ka shoqëruar