Category Archives: Mjedisi

Outdoor Ambassadors Tirana

Kemi parë aq shumë mbeturina të hedhura përtokë, të varura në degët e pemëve përgjatë rrugëve ose duke pluskuar në ajër si të jetë një gjë normale dhe jemi mësuar aq shumë me pluhurin e përditshëm të Tiranës, sa nuk na bën më përshtypje një