Category Archives: Kendi Karrieres

Rripi i zi 600 pikë në Universitet ?!

A mundet vërtet rripi juaj i zi t’ju ndihmojë të arrini kolegjin që ju dëshironi? Gazeta Laboremus ka vendosur të kërkojë mendim nga një ekspert i kësaj fushe . Rezultati serviret me anë të disa këshillave të shkëlqyera për aplikantët që kërkojnë të shkojnë në

Shahu, sporti i mendjes!

Origjina e vërtetë e lojës së shahut është akoma e panjohur dhe misterioze. Megjithatë është mjaft e sigurt që erdhi nga lindja. Në fillimet e saj loja e shahut ishte pjesë e strategjisë së luftës. Mendohet ta këtë origjinën nga India Veriperëndimore gjatë Perandorisë Gupta.

Sporti, një mënyrë jetese

Të gjitha të përfshira në një fjalë, “Sport”: argëtim, qejf dhe vendosmëri. Çfarë i bën sportet të pëlqyeshëm është se konsiderohen si një shpërqëndrim nga rutina dhe problemet e përditshme. Pse aktiviteti fizik është kaq i rëndësishëm në jetën tone? Tashmë është fakt i njohur