Category Archives: Shkolla

No Thumbnail

10 Universitet më të mira në botë 2016-2017

Në ditët e sotme kemi mundësine për të zgjedhur se ku duam të vazhdojmë studimet, duke filluar që nga Shqipëria e deri në shtete të Evropës, ShBA-së apo edhe më tej. Mundësitë janë të panumërta, por e gjithë kjo varet nga rangu, pritshmeritë e universitetit

Cfare eshte nje Gap Year?

A nuk përballen gjithë gjimnazistët e sotëm ane mbanë botës me periudhën stresuese për zgjedhjen dhe hyrjen në degën e tyre universitare? Sigurisht! Shumica e 18 apo 19 vjecarëve, të cilët deri në këtë moment janë cilësuar si akoma ‘të rinj dhe të papjekur’, krejt