Category Archives: Biznes

Mënyra për të bërë para të shpejta

  Sondazhet online Një mënyrë mjaft e famshme për të bërë para për studentët janë sondazhet online. Ka adresa që do ju paguajnë për t’i plotesuar këto sondazhe. Plotësoni sondazhet që ju kërkohen dhe paguheni 5$! Disa uebsajte të mira për t’u provuar janë: “Toluna”,

Evente qe nuk duhen humbur nga sipermarresit e rinj.

Startup Weekend: Është një lëvizje ndërkombëtare e cila ka për qëllim fuqizimin e liderëve të rinj të komunitetit dhe spiërmarrësve të cilët po mësojnë bazat e të ndërtuarit një biznes të suksesshëm. Kjo lëvizje inkurajon individë me prirje lidershipi të organizojnë konkurse në komunitetet e

Interview with Jacqueline Vanacek

About nine months ago, I was among the lucky few chosen to attend and compete at the “Geek Business Camp” in Osijek Croatia, which was being held in parallel with the Ron Brown Forum. It was an amazing and very insightful experience. This very well-organized