Category Archives: Aktivitete

Krishtlindje “të bardha”

Këtë vit Krishtlindja erdhi ndryshe tek unë. Jo vetëm që përfitova shumë dhurata shpirtërore, por arrita të kuptoj një mësim të vlefshëm për jetën e të gjithë bashkëmoshatarëve të mi dhe jo vetëm. Një vizitë e thjeshtë miqësore në Azilin e “gjyshërve të pafatë”. Kështu

Olympic day & Theater

In this retrospective corner we want to call up two great events that took place in Fultz last year, showing you the amazing front-stage-and-back-stage-work that was done to bring these events to life. Olympic Day Olympic Day!… It is worldwide known as a day to