Category Archives: Retrofultz

Aktivitetet sportive që lam pas

Viti kaluar ishte për shkollën tonë një sukses i vertetë. Jo vetëm nëpërmjet ndeshjeve që u zhvilluan mes klasave brenda për brenda mureve të shkolles sonë, por edhe jashtë tyre duke korrur sukses mes sportistëve më të mirë të gjimnazeve në vendin tonë. Të kthehemi

Lasgushi më ka thënë

Në fakt ky nuk është një artikull me ndonjë nga ato lajmet “e freskëta fare” apo nga ato lajmet e “sapo dala nga furra”. Ky artikull është më shumë për të rikujtuar gjëra të bukura, dhe për këtë duhet të kthehemi pak pas në kohë

Olympic day & Theater

In this retrospective corner we want to call up two great events that took place in Fultz last year, showing you the amazing front-stage-and-back-stage-work that was done to bring these events to life. Olympic Day Olympic Day!… It is worldwide known as a day to

Ish Fultzisti Inxhinier te Whatsapp

Intervistë me Aleksandër Bello Aleksandër Bello, një ish-student i shkollës “Harry Fultz” u maturua në vitin 2011. Më pas nisi studimet e larta për informatikë në një nga universitetet më me emër të botës, “Caltech” në ShBA. Tashmë, pas diplomimit me fletë nderi, ai punon për

Tani mirupafshim posterit të Interit

“Ka ikur Tani…” Sesi m’u duk ta nisja vitin me këto fjalë. Para syve m’u shfaq një postim i një nxënësi në Snapchat para disa kohësh: “Do t’I mungojë Fultzit një profesor si Tani.” Atëherë nuk I dhashë shumë rëndësi, thjesht për faktin se s’kish si

Albanian Study Abroad Initiative (ASAI)

“Albanian Study Abroad Initiative (ASAI) është një nismë e disa studentëve dhe ish-studentëve shqiptarë për të këshilluar gjimnazistë që mendojnë të vazhdojnë studimet e larta jashtë Shqipërisë. Duke u udhëzuar nga studentë aktualë ose ish-studentë të një universiteti të huaj, gjimnazistët do të mund të