Category Archives: Shkencë

Space X, duke synuar të ardhmen, dhe Marsin

Më 8 Prill 2016, për disa minuta, vëmendja e miliona njerëzve u fokusua në Cape Canaveral, Florida, dhe po e gjithë kjo vëmendje më pas u zhvendos disa qindra milje më larg, në Oqeanin Atlantik. Arsyeja e gjithë kësaj, ishte lëshimi i një rrakete kozmike

7 arsye pse duhet të vizitoni Vienën

Unë e quaj qyteti i tranzitit, dhe besoj se nuk jam e vetmja që për të arritur në destinacionin tim më është dashur të qëndroj disa orë në pritje për avionin e rradhës. Tani dua t’ju bind se kjo nyje kalimi vlen më shumë se